Home Hobby, army, volný čas Airsoft Brýle, masky, helmy Brýle ESS ICE 2X-dvoje brýle (3 skla celkem) - NOVÉ + ZÁRUKA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Brýle ESS ICE 2X-dvoje brýle (3 skla celkem) - NOVÉ + ZÁRUKA

Celá ČR
1. 4. 2021 - 17:46
1 950 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nové dvoje kompletní brýle ESS ICE 2.4 (s čirými a tmavými skly), výměnná žlutá skla zvyšující kontrast, pojistnou gumu, hadřík ESS proti mlžení skel, pevné pouzdro s karabinou (odolné proti rozsednutí) a návod.

Výhodou dvou kompletních brýlí je, že se nemění nožičky, což šetří čas i životnost. Výměna skel vyžaduje trochu zručnosti a nožičky se častým vyměňováním časem opotřebují.

Mám i dioptrickou vložku k těmto brýlím.

Balistická skla tloušťky 2,4mm odolají přímému zásahu z brokovnice ze vzdálenosti 10m, jsou opatřena odolným povlakem proti poškrábání a zajišťují 100 % ochranu před UVA/UVB zářením. Pohlcují pouze sluneční záření a z tohoto důvodu je dobrá viditelnost s tmavými skly i ve stínu.

Pozor na laciné kopie brýlí z Číny, zrak máte jen jeden! Na brýle dávám ZÁRUKU spokojenosti. Ručím za originalitu a brýle mi lze vrátit i když nesednou. Kdo nemá originál to nenabízí.

Mám i brýle ESS ICE od 300, ESS NVG od 200, ESS Crossbow, ESS NVG Thermal s dvojitými skly, WILEY X, OAKLEY, skla a díly, kevlarové vložky, opasky BLACKHAWK, taktické rukavice, uniformy, boty a další věci airsoft/military. Přehled věcí pošlu.

Možnost zaslání poštou, předání v Praze a Východních Čechách.

Brýle ESS ICE 2X-dvoje brýle (3 skla celkem) - NOVÉ + ZÁRUKA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Benák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!