Home Hobby, army, volný čas Lovecké potřeby Fotopasti Fotopast na ochranu majetku - Covert® Extreme Black 60
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Fotopast na ochranu majetku - Covert® Extreme Black 60

Celá ČR
20. 7. 2017 - 08:09
8 710 Kč
Prodávající

Popis

Covert® Extreme Black 60 je technicky vyspělá bezdrátová kamera, která je navržena pro dlouhodobé, externí monitorování okolí v nepříznivých povětrnostních podmínkách, ve dne i v noci. Jedná se o perfektní řešení pro monitorování majetku - např. domu, obchodu či staveniště.

Bezdrátová fotopast Covert® Extreme Black 60 má pevný kryt, který ji chrání proti vodě a povětrnostním vlivům a může pracovat v širokém teplotním rozmezí. Přístroj je napájen tužkovými bateriemi AA (lze použít 4, 8 nebo 12 baterií – doporučeno) a volitelně připojit také solární baterii.

Kryt Extreme Black 60 je vodotěsný a odolný a díky maskování bude po montáži pomocí systému popruhů či volitelných držáků dobře schovaný. Covert® Extreme Black 60 je ideální externí monitorovací zařízení pro práci v terénu - jak v oblasti hlídání a ochrany majetku, tak při pozorování přírody. Hlavní výhody tohoto modelu jsou: dlouhá doba provozu na baterie, možnost připojit solární napájecí zdroj, odolnost proti povětrnostním vlivům, nahrávání ve dne i v noci a nejrůznější pracovní režimy.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Fotopast na ochranu majetku - Covert® Extreme Black 60

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!