Home Hobby, army, volný čas Hry Hrací automaty, flippery Vybavení heren - Kulečníky - navštivte náš E-Shop
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vybavení heren - Kulečníky - navštivte náš E-Shop

Hlavní město Praha
27. 11. 2018 - 15:46
259 Kč
Prodávající

Popis

Naše firma se zabývá výrobou, prodejem, servisem a poradenstvím v oboru zábavní techniky. Jedná se o výrobu a prodej kulečníkových stolů (košíkové - mincovní - karamboly) - stolních fotbalů (největší výběr v ČR) - air hokey - šipkových automatů - prodej veškerého příslušenství a vybavení heren - výkup kulečníků a fotbálků - bazar - prodej repasovaných kulečníků-fotbálků - šipkových automatů - prodej šachových stolků, barových židlí, flipperů, videoher, simůlátorů, dětských houpadel, nevýherních automatů, boxovacích automatů a mnoho dalšího.
 Dále pak provádíme veškerý servis - výměny pláten - košů - mantinelů - výroba kompetně nových mantinelů z masívu a profi odrážecí gumy - vyvážení kulečníků - stěhování kulečníků - demontáž a montáž kulečníků - repase mincovníků - prodej mechanických a elektronických mincovníků - repase TIMER - servis pro TIMER - přestavba TIMER z POOL na KARAMBOL - prodej veškerého příslušenství ke kulečníkům a fotbálkům - servis pro fotbálky - atd.
 Veškerý servis jsme schopni zajistit přímo u vás na provozovně nebo doma a to kdekoliv, stačí pouze zavolat na tel.: +420 737 305 426 a zdělit vaše přání.
 Budeme velice potěšeni pokud navštívíte naší webovou stránku kde se dozvíte více informací.

Vybavení heren - Kulečníky - navštivte náš E-Shop

Zavřít Zavřít
Prodávající
Eugen Rotter
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!