Home Hobby, army, volný čas Modelová železnice Kompletní dráhy, panely Kolejiště,vláčky - měřítko TT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kolejiště,vláčky - měřítko TT

Olomoucký kraj
17. 10. 2016 - 11:03
17 000 Kč
Prodávající

Popis

Kvalitně zhotovené modelové kolejiště v měřítku 1:120 TT. Konstrukce je z pevného dřevěného rámu, rozměry 195x85x28CM. Váha cca 10kg.
Námětem je mimoúrovňová jednokolejná trať se stanicí o 3 kolejích a odstavnou kolejí na trati. Rozmanitě vymodelovaná krajina s množstvím tunelů, terénními nerovnostmi, domečky ,stromečky apd.
Rozsáhlé osvětlení cca 23 ks lampami umožňuje i noční poježdění při naprosté tmě. Jízda vlaku je řízena 8 světelnými semafory zapojeny současně s izolovanými úseky, což umožňuje manipulaci až 4 vlakovými soupravami .
Jednu soupravu lze umístit na odstavnou kolej uprostřed trati. Vše je ovládání z pultíku, který je integrovaný do rohu kolejiště.
Izolované úseky společně se semafory se ovládají páčkovými přepínači, stavění vlakové cesty pomocí tlačítek. Všechny komponenty vč. výhybek jsou ovládané dálkově z pultíku.
Napájení zajištuje kvalitní napájecí zdroj s moderní regulací. Regulace umožňuje plynulou změnu rychlosti modelů a to do obou směrů, výhodou je kvalitní ochrana proti zkratů na kolejích která je signalizovaná červenou led. diodou.
Pro větší komfort je regulace osazená digitálním displejem který ukazuje velikost napětí a proudový odběr lokomotiv při jízdě. Také větev napájecí příslušenství je chráněná proti zkratu.
Regulace je výkonná a je možno s ní provozovat až 5 souprav najednou.
Jedná se o analogové provedení bez složitých el. prvků. Možno provozovat po zakoupení patřičného vybavení a v digitálním systému řízení.
Součástí je rychlíková vlaková souprava, napáječ a regulace. Celek je připraven k provozu. Vhodné jek pro začátečníka i pro mírně pokročilé.

Doprava: osobní odběr, možno zajistit dovoz k Vám za 10 kč /km kamkoli.

Cena: 17000,- , možno přikoupit další soupravy v ceně 1000 - 1500,- ( nákladní/ osobní)

Parametry

Velikost
TT (1:120)

Kolejiště,vláčky - měřítko TT

Zavřít Zavřít
Prodávající
kavolk@seznam.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!