Home Hobby, army, volný čas RC modely RC kvadrikoptéry Dron XPLORER V
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dron XPLORER V

Olomoucký kraj
24. 11. 2016 - 18:02
15 000 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den prodám tento dron z důvodu koupě nevhodného dárku. Je nerozbalen a nepoužitý, jediná nevýhoda není záruční list koupeno mimo CZ.RC kvadrokoptéra
Xiro Xplorer V, RTF, 3-axis gimbal, kamera Full HD, zesilovač Wi-Fi

Xiro Xplorer V je kvadrokoptéra s inteligentním designem, vyrobená z velmi kvalitních materiálů, vybavená špičkovou elektronikou a GPS. Pohonná a řídicí soustava zajišťuje mimořádnou sílu, stabilní let, okamžité reakce a odolnost proti rušení. Model je vybaven pokročilým stabilizačním systémem, výkonným systémem GPS, 3-osým antivibračním gimbalem, Full HD kamerou, zesilovačem Wi-Fi signálu a LED osvětlením.



Příprava k letu zahrnuje namontování vrtulí, gimbalu s kamerou a nabití pohonné baterie. Doba letu je až 25 minut, doba nabíjení cca 90 minut. K nabíjení baterie slouží inteligentní nabíječ, který zahájí automatické nabíjení po připojení baterie. Nabíječ může současně nabíjet i baterii ve vysílači.



K ovládání modelu slouží pokročilý dvousměrný 6 kanálový vysílač na frekvenci 5.8 GHz. Na vysílači lze zvolit 3 letové režimy (1/2/3). Při volbě režimu pro začátečníky (1) jsou hodnoty, jako je rychlost, vzdálenost a výška omezeny tak, aby se snížilo riziko ztráty kontroly nad modelem. Při volbě dalších režimů (2/3) se hodnoty rychlosti, vzdálenosti a výšky zvyšují. Stiskem příslušného tlačítka lze zvolit funkce "Auto Take-Off", "Auto Landing", "Return Home" a "IOC Mode". Při zvolení funkce AUTO TAKE-OFF model automaticky odstartuje, opětovným stiskem tohoto tlačítka se aktivuje funkce AUTO LANDING a model automaticky přistane. Funkce RETURN HOME vrátí model na místo startu a přistane s ním. Tato funkce se aktivuje automaticky při ztrátě řídicího signálu nebo při kritickém snížení napětí pohonné baterie. Funkce IOC MODE (Intelligent Orientation Control) je velmi vhodná pro začátečníky - je Vám jedno, kam je model natočený čelní stranou, směr jeho letu je ovládán na základě toho, kam vychýlíte páku vysílače. Dosah vysílače je 600 metrů.



Po stažení bezplatné aplikace XIRO App do Vašeho mobilního zařízení (Android 4.4+ / iOS 8,0+) můžete sledovat letové údaje jako např. výška letu, rychlost, letová vzdálenost, Wi-Fi připojení, stav baterie ve vysílači a modelu. Všechny tyto informace jsou k dispozici i bez připojené kamery. Tato verze modelu je vybavena FPV systémem - Full HD kamerou a 3-osým antivibračním gimbalem. Obraz z kamery lze v reálném čase sledovat na displeji mobilního zařízení. V aplikaci můžete upravit nastavení kamery včetně kvality obrazu, ISO, kompenzace expozice, vyvážení bílé a formátu snímání.

V aplikaci můžete naprogramovat dráhu letu pomocí 16 bodů (waypointů), zvolit funkci "Follow Me" (sledování vybraného objektu) nebo "360° Selfie Video" (létání v kruhu v definované výšce).



Vysílač je vybaven zesilovačem Wi-Fi signálu 2.4 GHz, který slouží k efektivnímu zvýšení dosahu spojení mezi mobilním zařízením a modelem. Všechny letová data, aktuální stav zařízení a video z kamery budou přenášeny do vzdálenosti až 500 metrů v otevřeném prostoru bez překážek.
Hlavní přednosti

Pokročilý stabilizační systém poskytuje mimořádnou stabilitu a přesnost řízení ve všech osách
Vysoká kapacita Li-Pol baterie poskytuje až 25 minut letu
Výkonný GPS systém
Funkce AUTO TAKE-OFF - automatický start
Funkce AUTO LANDING - automatické přistání
Funkce RETURN HOME - automatický návrat do výchozí pozice a přistání
Funkce IOC MODE - relativní řízení
Automatický návrat a přistání při ztrátě řídicího signálu a při kritickém poklesu napětí baterie
3 letové režimy s různými hodnotami ovládání rychlosti, vzdálenosti a výšky modelu
Jednoduché, intuitivní ovládání díky unikátnímu konceptu kvadrokoptéry
3-osý antivibrační gimbal
Full HD kamera s 8 GB micro SD kartou
Zesilovač Wi-Fi signálu 2.4 GHz
Přenos videa v reálném čase do mobilního zařízení přes Wi-Fi 2.4 GHz
Bezplatná aplikace XIRO App umožňuje sledování letových údajů (výška letu, rychlost, letová vzdálenost), Wi-Fi připojení, stav baterie v modelu i vysílači, nastavení kamery.
Plánování dráhy letu (waypointy) pomocí aplikace v mobilním zařízení
Funkce FOLLOW ME - sledování vybraného objektu
Funkce 360° SELFIE VIDEO - létání v kruhu v definované výšce
Nastavitelný univerzální montážní držák pro většinu mobilních zařízení přímo na vysílači
LED osvětlení modelu
Moderní 6 kanálový vysílač 5.8 GHz s dosahem 600 metrů
Dosah Wi-Fi až 500 metrů v otevřeném prostoru bez překážek
Inteligentní design

Parametry

Motor / pohon
elektromotor

Dron XPLORER V

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Halabica
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!