Home Hobby, army, volný čas Army oblečení, zbroje Vojenské boty Vysoké boty/kanady-používané v U.S.Army.Velmi kvalitní kůže!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vysoké boty/kanady-používané v U.S.Army.Velmi kvalitní kůže!

Hlavní město Praha
6. 4. 2019 - 17:53
V textu
Prodávající

Popis

Skoro NOVÉ prvotřídní americké "kanady", ručně šité. (+ 3 další páry, použité).Užívá je amer.armáda a říká se, že jsou nejlepší svého druhu na světě. Jsou z prvotřídní kůže, pod ní je membránový goretex (dobře umožňuje odvětrávání potu, opačně ale nepropouští molekuly vody dovnitř),uvnitř bot je pak tepelná isolace (na snímcích to žluté). Vrstvenné podrážky od fy.Vibram jsou rovněž světovou špičkou.-Prošitý jazyk, rychlošněrovací system.Vhodné na lov, na motorku, pro lidi, co se pohybují v mokřinách, na turistiku ap. Nepropouští vodu. Kdo je někdy měl, ví o jakou kvalitu jde. K dispozici skoro nové U.S."kanady" velikosti 9 1/2 R (naše asi 9, t.j.cca 43), za 2.400 Kč.
K mání ještě 3 další páry podobných amerických bot, které jsou ale o něco nižší, o něco větší velikosti a jsou už používané...ale PĚKNÉ.-Ve špičce mají plech (původně pro mechaniky leteckých sil popř. pro jednotky operující v hodně kamenitém terénu ap.).
Zde mám 1 pár amer. vel. 12W (velmi pěkný stav! Min. 90% zachovalosti), za 2300,-

Dále 1 pár 11R, stav asi 80%. Velmi pěkné, ale trochu již ochozené podrážky. Za 1900 Kč.

A pak ještě jeden pár, opět 11 R, ale od jiného armádního dodavatele, firmy Belleville. Stav asi 80%. Pěkné, ale kůže na špičkách je poškrábaná/ posekaná. Funkci to ale nevadí. Nutno vidět (min fotky). Cena je 1800 Kč.

Fota jsou částečně ilustrativní/ není nafoceno vše. Ale na DOTAZ rád konkretní snímky a popisy zašlu.
Raději nezasílám,je lépe vyzkoušet.-Info na 608 349 376- J.Novák. Sbírám mince a staré bankovky-lze domluvit i případná výměna. Vezmu protihodnotou...event. k botám sám ještě připlatím, bude-li materiál dosti hodnotný. Prosím nabídněte'
Setkání je možné v Pze 7 nebo v Blatné v jižních Čechách (to ale zase až od jara-v zimě ne).

Vysoké boty/kanady-používané v U.S.Army.Velmi kvalitní kůže!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Novák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!