Home Hobby, army, volný čas Army oblečení, zbroje Vojenské bundy, parky US-army-vložka/kalhoty a bunda-pěkný stav!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

US-army-vložka/kalhoty a bunda-pěkný stav!

Hlavní město Praha
8. 4. 2019 - 10:23
520 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím za 520 korun za kus (při osobním odběru v Praze.- Poštou zasílám oproti převodu částky zvýšené o 50 Kč/porto/dopor.bal. na můj účet do mBank.-Dobírky nezasílám):
1/ buď originální americkou vložku do kalhot/ 1982/ Trousers-cold weather-liner), skro novou, velikost Medium-short and regular (použitelné pro obě délky nohavic), zelené barvy
NEBO
2/zcela novou vložku do bundy "parker" /džípovka, barvy zelenohnědé khaki, velik.X-large-regular. Výrobce: MFH Int.Comp.. Jedná se o velmi kvalitní kopii parkeru ze západ. Německa. Takže vložka je velikostí a otvory pro knoflíky zcela stejná jako původní americká ze 70. a 80.let.-Když se toto vůbec někde objeví, stojí takto nová kolem tisícovky.-Tak neváhejte, mám jen 1 ks.-Poslouží i jako dárek, pro někoho, kdo parkera má bez vložky...nebo mu už dosloužila.-Dotazy rád zodpovím.
Sbírám starší mince a bankovky. Při osobním jednání mohu vzít protihodnotou. Bude-li hodnota Vašeho materiálu vyšší než té vložky, doplatím hotově. Nabídněte prosím!
Bankovky (čs.) mohou být i v horších kvalitách. Záleží na Vaší ceně, dohodneme-li se. Mohu vzít i více ks od jednoho typu.

US-army-vložka/kalhoty a bunda-pěkný stav!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Novák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!