Home Hobby, army, volný čas Army oblečení, zbroje Vojenské bundy, parky U.S.army-bunda-parker/džípovka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

U.S.army-bunda-parker/džípovka

Hlavní město Praha
6. 4. 2019 - 17:55
1 500 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím originál bundu americké armády typu "parker"/džípovka, ne novou, ale ve velice pěkném zachovalém stavu, čistou.Originální, žádnou napodobeninu.Bunda je v provedení kamufláže woodland, t.j. kombinace barev zelená/hnědá/černá a okrová.Bunda je dvojitá a má v límci zip,po jehož otevření se dá vytáhnout kapuce (součást bundy).
Bunda má bytelný plast.zip a stahovací šňůrky, jimiž můžete stáhnout jednak zevnitř pas, jednak stahnout spodek bundy,aby do ní nefoukalo zespodu.Má 4 velké kapsy,uzaviratelné na "druk". Výborný stav, čistá.Velikost: můžete si vybrat, od velmi malé X-Small-short až po Medium Long.Cena je 1500-2200, dle vybrané velikosti a zachovalosti stavu. Nejvyšší cena je samozřejmě za prakticky nový kus.Pro upřesnění prosím zavolejte nebo mejlujte.

V Praze předám osobně, jinak lze zaslat: porto bude + 100 Kč/cenný balík. Úhrada předem na moje konto u mBank/spojení sdělím.Žádné dobírky.
nabízím zde i jiné amer.voj.věci-podívejte se prosím na moje další inzeráty.

Sbírám starší mince a bankovky. V rámci osobního setkání prosím nabídněte. Bankovky (čs.) mohou být i v horší zachovalosti. A může být i více ks od jednoho druhu. (Lze ale uskutečnit skutečně jen osobně, ne na dálku). Při vyšší hodnotě Vašeho materiálu dostanete Vašeho parkera a zbytek doplatím hotově. Mohu předložit i katalogy.
Dotazy rád zodpovím.

U.S.army-bunda-parker/džípovka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Novák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!