Home Hobby, army, volný čas Airsoft Brýle, masky, helmy Taktické brýle ESS NVG s dvojitými balistickými skly - NOVÉ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Taktické brýle ESS NVG s dvojitými balistickými skly - NOVÉ

Celá ČR
1. 4. 2021 - 17:44
2 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nové ochranné taktické brýle ESS NVG Thermal s dvojitým protimlžícím čirým balistickým 2,8mm sklem (z 10ti metrů odolá výstřelu z brokovnice), ochranným návlekem SpeedSleeve (zamezuje odleskům při nošení brýlí na helmě), pouzdrem MOLLE a tmavými skly navíc. Ochranná fólie na skla.

Dvojitá termální skla omezují či zcela zamezují mlžení brýlí a jsou tak vhodná i pro vnitřní prostory (CQB), protože běžné brýle se při přechodu prostředí z různou teplotou zamlžují

Nízkoprofilový rám brýlí je plně ventilovaný. Design s běžným širokým profilem poskytuje výjimečně široké pole výhledu. Skla mají ochranu proti UVA/UVB záření (100%), zamlžení, poškrábání a vynikající balistickou odolnost! Brýle se již nevyrábí.

Pozor na laciné kopie brýlí z Číny, zrak máte jen 1! Dávám ZÁRUKU spokojenosti. Ručím za originalitu a brýle mi lze i vrátit když nesednou Kdo nemá originál, to nenabídne.

Mám k těmto brýlím ochranné fólie, chránící skla brýlí před ušpiněním a poškrábáním, prodlužují životnost skel. Pak i dioptrickou vložku -lze použít i na další brýle ESS.

Mám brýle ESS NVG od 200, brýle ESS ICE od 300, ESS Crossbow, WILEY X, OAKLEY, kevlarové vložky, opasky BLACKHAWK, taktické rukavice, uniformy, boty a další věci airsoft/military. Přehled věcí pošlu.

Možnost zaslání poštou, předání v Praze.

Taktické brýle ESS NVG s dvojitými balistickými skly - NOVÉ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Benák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!