Home Hobby, army, volný čas Hry Deskové hry Prodám párty alkoholovou hru Delirium Tremens
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám párty alkoholovou hru Delirium Tremens

Celá ČR
2. 12. 2020 - 09:02
550 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nepoužitou párty alkoholovou hru Delirium Tremens:

Pokud rádi pořádáte párty a již vás nebaví bezúčelně pít, je hra Delirium Tremens pro vás. Jak již samotný název napovídá, jedná se o jedinečnou alkoholovou hru. Materiály použité na tuto hru jsou odolné proti polití, což je u alkoholové hry velice užitečné.

Cíl hry je velice prostý. Stačí si vzít figurku, házet kostkou a dostat se přes herní pole z hospody domů. Po cestě ovšem narazíte na několik překážek a úkolů, které vám toto snažení ztíží. Nejenže musíte pít a plnit různé pokyny napsané na herním plánu, také musíte plnit úkoly na 46 kartičkách, pokud stoupnete na určitá políčka ve hře. Kartičky vám mohou při cestě i pomáhat.

Hra je určena pro 2 a více hráčů (čím více, tím lépe), kteří věří, že dokáží přežít takovou dávku alkoholu, kterou budou muset vypít. Vše záleží na domluvě hráčů. Pokud nechtějí pít panáky, mohou se například domluvit na konzumaci dvou loků svého drinku místo panáka apod. Délka jedné hry je přibližně 40 minut.

Obsah balení: Herní plán s pravidly (vytištěný na PVC plachtovině), 10 dřevěných figurek, 1 dřevěná kostka, 46 zalaminovaných kartiček s úkoly a 2 brčka.

Cena základní verze 550,-. Nabízím také rozšíření "Šaty (z)dělaj člověka" za 150,- a rozšíření "Větší kalibr" za 100,-

Hru mohu poslat poštou (k ceně bude nutné připočítat poštovné), nebo po předchozí domluvě předat v Českých Budějovicích, Táboře, Staré Hlíně (kousek od Třeboně), nebo Jindřichově Hradci.

Prodám párty alkoholovou hru Delirium Tremens

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Sokolík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!