Home Hobby, army, volný čas Army oblečení, zbroje Neprůstřelné vesty Balistický plát,IV. třída,Armox
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Balistický plát,IV. třída,Armox

Moravskoslezský kraj
8. 5. 2016 - 19:39
1 500 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím balistické pláty z oceli Armox,IV. třídy odolnosti,(odolá 7,62x54R s ocelovým průbojným jádrem).Rozměry jsou 250x300mm,tlouštka 8mm.Váha cca 4,5kg.Tvar obdélníku.Jedná se o poctivý balistický materiál armox 600,žádná náhražka z oceli hardox (což je otěruvzdorný plech) jak jsem někde viděl.Plát je sice bez prohnutí a povrchové úpravy ale za bezkonkurenční cenu.
Pláty jsou tzv. "multi-hit" - to znamená, že vydrží velké množství opakovaných zásahů bez vlivu na snížení ochrany uživatele (oproti keramickým kompozitním plátům, které vydrží pouze jeden, maximálně cca 10 zásahů na celou plochu).
Tyto pláty jako jediné pláty nemají problém s pádem a s hrubým zacházením. Nevadí jim nízké a vysoké teploty, déšť, slaná voda a mnoho dalších vlivů, které jsou pro keramické a kompozitní pláty přímo rizikové, které je degradují a je nutné je častěji měnit (většinou se uvádí životnost 5-10 let).
Při dobrém skladování ocelových plátů je jejich trvanlivost prakticky neomezená.
Jelikož jsem si sám chtěl pořídit balistickou ochranu kdy si člověk musí koupit dva pláty aby byl chráněn zepředu i zezadu tak při současných cenách to stejně vyjde přes 5000kč za osobu a kde je žena a děti,to už jsme na 20000kč jenom za pláty.
Proto jsem se rozhodl vyjednat velkoodběr plátů kde když se nás najde dost na odběr 110ks plátů,vyjde cena na 1500kč+poštovné,což je nejlevnější nabídka na trhu protože v ní není zisk obchodníků.
Pokud máte zájem,tak mi zavolejte,nebo pošlete kontaktní email na vás+kolik plátů chcete a dodací adresu.Po zamluvení všech 110 ks plátů vás vyzvu k zaplacení konkrétní částky,po shromáždění všech peněz zadám objednávku na dodávku plátu ze Švédska s následným napálením laserem v ČR.Poté pláty odešlu na uvedené adresy.

Jeden plát je již zamluven,zbývá 109.(na tomto místě budu vždy upravovat počet zbývajících plátů)

Balistický plát,IV. třída,Armox

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Bibora
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!