Home Hobby, army, volný čas Army výstroj, technika Noční vidění Noční vidění PULSAR Goggles Edge GS 1x20 s montáží na hlavu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Noční vidění PULSAR Goggles Edge GS 1x20 s montáží na hlavu

Celá ČR
5. 7. 2016 - 12:03
Dohodou
Prodávající

Popis

Nenechte si ujít skvělou slevu 4000,- Kč na noční vidění PULSAR Edge GS 1x20. Ideální pro bojové hry, ostrahu, myslivost, airsoft.

Nejlevnější cena na trhu !

Dodává se včetně náhlavní montáže(Head Mount).

Edge GS 1x20 je primárně určen pro použití jako brýle pro noční vidění - přístroj se namontuje na náhlavní montáží Head Mount která je součástí balení.

Přistroj nevytváří vizuální zvětšení (zobrazuje 1:1) a poskytuje uživateli dostatečnou prostorovou orientaci k pohybu, odhadu vzdálenosti k objektům nebo mezi objekty.

Při použiti Edge GS 1x20 s náhlavní montáží je velkou výhodou zachování volných rukou a neomezení pohybu uživatele. Náhlavní montáž má univerzální velikost a její konstrukce umožňuje možnost rychlého odstranění přistroje ze zorného pole zvednutím nahoru. Noční brýle Edge GS 1x20 jsou vybaveny energeticky-šetrným IR zdrojem s plynulé nastavitelným výkonem. Ovládací prvky přistroje jsou promyšleně umístěny na horní straně přistroje. Jádrem konstrukce Edge GS 1x20 je vyspělé technologické řešení zahrnující elektro-optický měnič (zesilovač jasu obrazu) CF-Super v kombinaci se speciálně navrženým světelným objektivem a širokoúhlý pěti čočkovým okulárem.

Výsledkem je zobrazení přístroje s jasným, geometrický přesným obrazem ve vysokém rozlišení ( do 42 čar/mm, což je naprosto srovnatelné s dražšími přistrojí Gen 2+), bez zkreslení v celém zorném poli.


Provozní doba: 50/20 (bez/s IR) hod.
Provozní teploty: -20..+40 °C
EOM: CF-Super / EP-33-SF
Voděodolnost: IP46
Průměr výstupní pupily: 4mm
Oční reliéf: 12mm
Zvětšení: 1x
Průměr objektivu: 20 mm
Zorný úhel: 36°
Nejkratší ostřící vzdálenost: 1m
Vertikální rozlišení: 42řádků/mm
Dioptrická korekce: ± 4dioptrie
Napájení: 3V (2xAAA) V
Rozměry: 163x113x60mm
Hmotnost: 0.65/0,2kg

Nový elektronický blok přístroje automatický hlídá úroveň osvětlení a sníží nebo úplně vypne napájení zesilovačů jasu obrazu při překročení prahové úrovně nadměrného osvětlení čímž se výrazně šetří životnost měničů. Těleso přístroje je hermetický uzavřené a splňuje veškeré podmínky pro použití v nepříznivém počasí: mlze, za silného deště, sněžení, v místech s vysokou koncentrací prachu apod. Edge GS 1x20 NV brýle mají široký rozsah aplikací: ochrana průmyslových objektů a soukromého majetku, hlídkové, pátrací a záchranné akce, vojenské a sportovní hry, turistika, noční pěší procházky pěšky nebo na kole a orientační běh.

Noční vidění PULSAR Goggles Edge GS 1x20 s montáží na hlavu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!