Home Hobby, army, volný čas Army oblečení, zbroje Ponča, převleky, hejkal Hejkal-maskovaci oblek pro odstrelovace - prodej specha!!!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hejkal-maskovaci oblek pro odstrelovace - prodej specha!!!

Jihomoravský kraj
7. 1. 2020 - 12:00
700 Kč
Prodávající

Popis

Potrebuji rychle prodat Hejkala. Byl kupovan v armyshopu pres internet, je skoro nepouzity az na par vetvicek, ktere zustali z plazeni, vynikajici stav. Hejkal je maskovací oblek, který je využíván pro nepozorovaný pohyb. Tento oblek je skoro nepoužitý, měl jsem ho párkrát na sobě. Jinak je skoro jako nový. Důvod prodeje jsou jiné záliby. Už pár let se mi jen válí ve skříni takže je ho škoda.
Skládá se ze čtyř částí, kalhoty ( mají stahovací gumu v pase i na konci nohavic, dají se celé bočně rozepnout pomocí druků), blůza ( se zapínáním na druky, na rukávech je elastická stahovací guma, klobouk ( má stahovací provázek pod krk, je opatřen množstvím třásní a moskytiérou) a maskování na zbraň. K hejkalovi je také vojenský obal ( taška). Materiál hejkala - kvalitní nehořlavá syntetická látka. Hejkal dokonale kryje v lese v trávě nebo na poli. Maskování je tvořeno deseti druhy barevných třásní. Cena 700kč. Pokud vás inzerát zaujal, odpovězte na něj nebo se ozvěte na čísle 602585197 a dohodneme si schůzku kdekoliv v Brně. Více informací mohu sdělit osobně.

Hejkal-maskovaci oblek pro odstrelovace - prodej specha!!!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Hes
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!