Home Hobby, army, volný čas Rybářské potřeby Sonary, echoloty ezdrátový Wi-Fi echolot Fish Finder IOS iPhone Android
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ezdrátový Wi-Fi echolot Fish Finder IOS iPhone Android

Hlavní město Praha
21. 7. 2019 - 12:46
3 500 Kč
Prodávající

Popis

Bezdrátový Wi-Fi echolot Fish Finder IOS iPhone Android
Bezdrátový echolot Lucky Fish Finder – vyhledávač ryb, který komunikuje s Vaším iPhonem, iPadem nebo s jiným inteligentním zařízením s Andoidem.
Pokud patříte mezi vášnivé rybáře, tak vás potěší zpráva o tomto novém sonaru pro chytré telefony a tablety. Máme pro vás zajímavý produkt v podobě rybářského sonaru, jehož hlavní devízou je bezdrátová spolupráce s mobilními zařízeními, které běží na operačním systému Android a Apple. Pro monitorování dění pod vodní hladinou slouží speciální aplikace, kterou lze bezplatně stáhnout z Google Play nebo App Store. 
Za zmínku stojí i schopnost sonaru měřit teplotu vody, což ocení nejeden rybářský nadšenec. Pokud vás zajímá výdrž, tak ta se díky integrovanému Li-Pol akumulátoru pohybuje okolo šesti hodin. Nabíjení probíhá pomocí klasického USB konektoru. 
Tento Wi-Fi vyhledávač ryb lze používat na moři, řece nebo jezeře a má úžasnou schopnost detekovat hejna ryb v jakékoli sladké i slané vodě. Tento Wi-Fi vyhledávač ryb je založen na ultrazvukové technologii. Vysílá zvukový signál a vrácené ozvěny jsou vysílány Wi-Fi technologií do iPhone, iPadu nebo jiného inteligentního zařízení a na obrazovce se zobrazují všechny informace o stavu pod vodou včetně hloubky vody, její teploty, reliéfu dna, místa a hloubce výskytu ryb. 
POUŽÍVÁNÍ Wi-Fi VYSÍLAČE :  Wi-Fi vysílač je napájen vestavěnou lithiovou baterií, která se nabíjí  nabíječkou. Nejprve odšroubujte kryt, konektor pro nabíjení je uprostřed a při nabíjení svítí červené světlo. Oznamuje, že baterie se dobíjí. Když červené světlo zhasne, znamená to, že je plně nabitá. Před použitím stiskněte na vysílači tlačítko zapnutí; rozsvítí se modré světlo. Oznamuje, že vysílač pracuje. Pak nezapomeňte kryt znovu přišroubovat, aby dovnitř nemohla vniknout voda. WiFi vysílač stačí jednoduše připevnit ke konci vašeho rybářského vlasce a ponořit jej do vody jako běžný splávek nebo návnadu. 
POZNÁMKA: Při ponořování Wi-Fi vysílače do vody dávejte pozor, aby neudeřil do kamene, protože by se poškodil.
TECHNICKÉ ÚDAJE O VÝROBKU :  
Frekvence sonaru: 125 kHz
Úhel pokrytí sonarem: 90°
Rozsah hloubek: 0,6-45 m
Napájení: 3,7 V dobíjecím lithiovým akumulátorem
Doba provozu: 6-8 hodin při plném nabití

Bluetooth dosah: 70 m

Každý vysílač lze připojit maximálně k 5 zařízením, ale provozovat současně lze jen jedno.

Komunikuje s Vaším iPhonem, iPadem nebo s jiným inteligentním zařízením s Andoidem
Sada obsahuje :
1 x Wi-Fi Fishfinder + antena
1 x USB kabel
1 x anglický manuál

ezdrátový Wi-Fi echolot Fish Finder IOS iPhone Android

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!